22/05/2020 Vision PR 0Comment

Egy sikeres vendégeste vagy éppen ebéd rengeteg mindenben függ egy szuper étlaptartó prezentációjától. Mind a külcsín, mind a belcsín számít abban, hogy milyen élménnyel fognak távozni a vendégeink. Nézzük meg most milyen faktorokra kell figyelnünk egy megfelelő étlap elkészítésekor éttermünkben.

Étlaptartó a külső meggyőző erő

Egy minőségi étlaptartó kiválasztása akár évekig segítheti az éttermünket. Fontos, hogy a külső megfelelő védelmet nyújtson az esetlegesen kicsapódó ételektől és folyadékoktól. Ehhez nem feltétlenül van szükségünk műanyag tartókra, hiszen impregnálókkal is remek védelmet lehet elérni. A koszolódás kapcsán jó, ha nem bolyhos megoldást választunk, hiszen ezek gyorsan porosodnak.

étlaptartó

Mivel aktív használat alatt lesznek, olyan étlaptartót érdemes választani amelynek megerősített gerince van, vagy éppen vastagított ha nagyon sok oldalunk van benne. A méret is fontos szempontot képvisel. Egy kezelhetetlen A4-esnél nagyobb tartó már túlságosan kezelhetetlen lesz bárki kezében. A gyerekeknek pedig érdemes kisebb és játékosabb külsővel rendelkező tárolókat adni. Ezen a webshopon akár egyből rendelhetők is a különböző méretű tartók: https://gp-menu.com/hu/etlapok/

Ne feledjük, hogy külsőleg is alkalmazhatunk nyomatokat és grafikákat az egyes étlaptartó sablonokon. Ezzel még egyedibbé tehetjük a prezentációnkat. Ne féljünk ekkor az egyedi, kreatív ötletek megvalósításától sem.

Étlapok a belcsínért

Az étlapok lesznek viszont a tartalmi sztárjai a menünknek. Itt is van pár kritikus elem amire érdemes figyelnünk. Először is korlátozzuk a választható fogások számát. Ezzel elérjük, hogy abban a kevés fogásban igazán profik legyenek a szakácsaink és mindig frissen lehessen ezeket elkészíteni. A vendégek szempontjából pedig sokkal gyorsabban fog történni a választás ha nem 100 fogáson kell végigrágniuk magukat. Ez fokozottan igaz újonnan indult kisebb éttermekre.

A másik fontos tényező a képes megjelenítés. Ha vendég már a rendeléskor látja, hogy mit az amit várhat a konyhából, akkor sokkal elégedettebben fog távozni az éttermünkből. Ugyanez igaz a leírásokra is, hiszen ebből pedig a pontos összetevőkre kap információt-